Betalingsdienstverlener Mollie verzorgt voor Top1Toys Vervuren de online betalingen

Mollie is een betaaldienstverlener die haar klanten (zoals webshops) de mogelijkheid biedt online betalingen van hun consumenten (betalers) te accepteren. Via Mollie kan een klant haar consumenten de keuze geven uit verschillende betaalmethoden. U kunt dus in aanraking komen met Mollie wanneer u een webshop heeft of om andere redenen Mollie’s betaaldiensten wilt gebruiken, als consument betaald heeft via een website die gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie of als bezoeker van de website(s) van Mollie.

Is Mollie betrouwbaar?
Veiligheid is natuurlijk van groot belang als het gaat om online betalingen. Mollie is een payment provider die de goedkeuring heeft van de Nederlandse Bank. Naast de garantie die ze geeft op veilige transacties, zijn ze ook in PCI en DSS gecertificeerd.

Informatie over Mollie kunt u verder nog vinden op de pagina Over Mollie.


Bij Top1Toys Vervuren Vervuren kunt u op de volgende manieren veilig betalen ?

iDEAL
Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Regio Bank, Bunq en Triodos Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat de betaling dezelfde minuut op onze rekening staat en dat we daardoor uw order direct in behandeling kunnen nemen. 

Credit Card (Visa, Maestro, Master Card)
Kies je voor betalen met je creditcard, dan kies je voor een slimme betaling, zonder gedoe. Wist je bijvoorbeeld dat je, wanneer je je creditcard gebruikt, grote voordelen als een aankoopverzekering en aflevergarantie tot je beschikking hebt.

 Apple pay
Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in onze webshop. In Nederland is Apple Pay beschikbaar bij de grootste banken.
Rond je bestelling af en kies Pay als betaalmethode, hierna worden je betaalkaarten geopend. Bevestig je identiteit met Face ID of Touch ID en direct wordt de betaling uitgevoerd.

Heb je een MacBook Pro of MacBook Air met Touch ID dan kun je direct vanuit Safari betalingen verrichten nadat je jouw betaalkaarten hebt toegevoegd aan Systeemvoorkeuren. Rond je bestelling af en kies Pay als betaalmethode. Hierna verschijnt er een pop-up venster die het mogelijk maakt om een betaalkaart te kiezen en de betaling te bevestigen met je vingerafdruk of wachtwoord.

 Bancontact (Mister Cash)
Dit is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. 

Klarna Achteraf betalen
Shop nu maar betaal later. Selecteer simpelweg ‘Betaal later met Klarna’ bij het afrekenen! Met Klarna worden alle bestellingen meteen verzonden! Betaal 14 dagen nadat het is verzonden. Geen rente, geen kosten! (Indien binnen 14 dagen betaald)

De Klarna Checklist

  • 14 dagen om te betalen
  • Geen account nodig
  • Je moet minimaal 18 jaar zijn
  • Geen kredietaanvraag
  • Klarna mailt je rechtstreeks een betaalinstructie